Kartanon kevät, koko perheen tapahtuma

Kartanon kevät – Herrgårdens vår
Lauantaina 18.5. klo 13-16 Håkansbölen karnossa, Vuorilehdontie 6.

Kartanon keväässä on monipuolista ohjelmaa koko perheelle, tilaisuuteen on vapaa pääsy, Katso, minä tanssin – esityksiin on niihinkin vapaa pääsy mutta liput varattava ennakkoon.

Kartanon kevät on osa Vantaan kaupungin kaupunkijuhlaa.

Kuvassa Håkansbölen kartano, Kartanon kevät - Herrgårs vår, koko perheen tapahtumapaikka 18.5.

Alla tapahtuman ohjelma:

KARTANON KEVÄT – HERRGÅRDENS VÅR

Koko perheen tapahtuma

Lauantaina 18.5. klo 13–16, Håkansbölen kartano, Vuorilehdontie 6 (Vantaa). Ohjelmassa mm. Diandra (Idols-voittaja 2012), pianisti Jukka Nykänen & Kartanon oopperalaulajat, Vantaan viihdeorkesterin trio & Meiju Suvas. Lapsille on runsaasti ohjelmaa: Taika-Petterin jonglöörauspajat ja show, Non stop -savityöapajat (Mankelituvalla) ja nukketeatteriesitys klo 13.30. Tallipihalta löytyy lisäksi Tanssiteatteri Raatikon tanssiteltta, missä voi kokeilla esiintymisvaatteita ja tanssia koko perheen voimin! Siellä on myös seppiä takomassa, pitsinnyplääjiä, torikojuja, lohisoppaa, grillimakkaraa, lettuja, kahvia ja pullaa. Kartanopuistossa kaupunginmuseon oppaiden historiaopastuksia, joissa kuullaan Håkansbölen kartanon elämästä eri aikoina klo 13.30, 14, 14.30, 15 ja 15.30. Ks. ohjelma ja aikataulut www.vantaa.fi/kartanonkevat. Järj. Vantaan kaupungin kulttuuripalvelut yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. Vapaa pääsy!

Vastaa