Tikkurilan asemasillan rakennus alkoi

Kehärata projektiin liittyvän Tikkurilan asemasillan rakentaminen alkoi
Uusi asemasilta yhdistää junanradan länsi- ja itäpuolet. Silta rakennetaan raiteiden yläpuolelle. Silta rakennetaan teräksestä ja lasista. Sillan pituus tulee olemaan noin 75 m ja leveys 28m. Asemasillalle tulee kaksi liiketilaa.

Tikkurilan uuden asemasillan ensimmäiset tukirakenteet on pystytetty. Asemasilta valmistuu vuoden 2014 loppuun mennessä.

Asemanseudun liikenne sotkuista
Rakennustyöt ovat vaikeuttaneet liikkumista aseman ympäristössä ja opastus on todettu puutteelliseksi.
Vantaan vammaisneuvosto puuttui asiaan. Vammaisneuvoston aloitteesta asiaa mietittiin yhdessä rakentajan ja kaupungin edustajien kesken ja tiedotusta ja opastusta päätettiin parantaa. Radan länsipuolelle, josta pysäköintipaikat nyt on kokonaan poistettu pyritään saamaan inva-pysäköinti. Liikennetilanteesta saa tietoa mm. Vantaan kaupungin kotisivuilta.

Tikkurilan uuden asemakeskuksen rakentaminen hallitsee ja haittaa liikkumista aseman ympäristössä. Liikkumisesta ja liikenteestä pyritään jatkossa tiedottamaan nykyistä paremmin.

Vastaa