Vantaan Rauhanklubin kevät käyntiin

Vantaan Rauhanpuolustajat ry:n järjestämä, jo perinteinen, Vantaan Rauhanklubi luento- ja keskustelutilaisuus jatkuu jälleen. Rauhanklubi kokoontuu Tikkurilassa Silkinportissa kuukauden viimeisenä maanantaina klo 18 alkaen.
Kevätkauden 2017 aloitus on siis ma 30.1. Teemana on: Taide, rauha, yhteisöllisyys, politiikka.
Alustajavieraana on käsitetaiteilija Juha-Pekka Väisänen.

Vantaan Rauhanklubin kevään ensimmäinen vieras on käsitetaiteilija Juha-Pekka Väisänen, joka kertoo taiteesta rauhantyön välineenä ja muunkin yhteiskunnallisen toiminnan vaikuttajan.

Vantaan Rauhanklubin kevään ensimmäinen vieras on käsitetaiteilija Juha-Pekka Väisänen, joka kertoo taiteesta rauhantyön välineenä ja muunkin yhteiskunnallisen toiminnan vaikuttajana.

Helmikuun rauhanklubiin kutsutaan tuleviin kunnallisvaaleihin osallistuvia puolueita keskustelemaan rauhantyöstä ja esittelemään omia rauhantekojaan.

Maalis- ja huhtikuun teemat ovat vielä valitsematta, mutta ajankohtaisuus on eräs Rauhanklubin tavoitteista sanoo Vantaan Rauhanpuolustajien puheenjohtaja Juha Kovanen. Varmasti saadaan kiinnostavia vieraita polttavista teemoista, vakuuttaa Kovanen.

Toukokuussa on tarkoitus katsella millainen on USA ja maailma Amerikan uuden presidentin Donald Trumpin alkukauden toiminnan perusteella.

Rauhanklubi 30.1.-17 VS ilm.

Vastaa