Tikkurilan uutiskirje, kaupungin propagandajulkaisu taas ilmestynyt

Tikkurilan uutiskirje 6/2016 on ilmestynyt

Tämä kaupungin julkaisema uutiskirje kertoo vantaalaisille lähinnä Tikkurilan alueen päätöksistä ja tapahtumista. Ja jättää kiusalliset päätökset kertomatta.

Näin kerrotaan Tikkurilan aluetoimikunnan päätöksiä

Tikkurilan aluetoimikunnan päätöksistä 12.10. kerrotaan, että Vantaa-Seura sai Kirkonkylän joulu-tapahtuman toteuttamiseen 490,00 eur. Tapahtuma on 10.12. Helsingin pitäjän kirkonkylässä.

Myöskin Vantaan Sydän ry:lle myönnettiin 500 eur Iloa Elämään!- tapahtumaan. Tapahtuma on 12.11. Hiekkaharjun nuorisotilalla klo 14-16.

Mitä jätettiin kertomatta

Aluetoimikunta hylkäsi Asunnottomien yön tapahtumaan anotun 250,00 euron avustuksen tarjoilun järjestämiseen. Päätös syntyi äänestäen 5-5, puheenjohtajan äänen ratkaistessa.

Myöskin Vantaan Rauhanpuolustajat ry:n kaksi avustusanomusta hylättin.

Puheenjohtajana Tikkurilan aluetoimikunnassa toimii kokoomuslainen professori Markku Kuula. Kuula on lisäksi ympäristölautakunnan jäsen ja sen rakennuslupajaoston jäsen. Lisäksi Kuula on kaupunginvaltuuston ja kaupunkisuunnittelulautakunnan varajäsen.

Kunnallisten luottamustoimien lisäksi Kuula kuuluu ilmoituksensa mukaan neljän eri yrityksen hallitukseen.

Vantaa pyrkii antamaan itsestään monipuolisen ja reilu kuvan, lähes maailman parhaana paikkana. Mutta olemme kaukana siitä. Mielivalta ja kähmintä rehoittavat.

Vantaa pyrkii antamaan itsestään monipuolisen ja reilu kuvan, lähes maailman parhaana paikkana. Mutta olemme kaukana siitä. Mielivalta ja kähmintä rehoittavat, kokoomus rules.

 

Toki Uutiskirjeesä kerrotaan monista muistakin tapahtumista, suunnitelmista ja avustuksista.

Esimerkillä pyrin osoittamaan Vantaan kaupungin puolueellisen, härskin ja valikoivan tiedottamisen linjan.

Olkaa valppaina, seuratkaa asioita, ottakaa selvää, älkääkä uskoko sokeasti Vantaan kaupungin tiedottamiseen.

Erkki Matinlassi

 

 

Vastaa