Joukkovoimalla loppu leikkauksille 3.9.

Kolmas Joukkovoima mielenosoitus 3.9. Helsingissä

Joukkovoima liike kerää kolmannen kerrran kansanjoukkoja vastustamaan Suomen hallituksen leikkauspolitiikkaa.

Aikasemmat mielenosoitukset elokuussa 2015 ja maaliskuussa 2016 olivat suuria menestyksiä, noin 10 000 mielenosoittajaa kummassakin. Menestys kertoo tyytymättömyydestä hallituksen leikkauspolitiikkaan. Leikkaukset ovat kohdistuneet erityisesti pienituloisiin ja vähävaraisiin.

Sen sijaan yritykset ovat saaneet huomattavia verokevennyksiä. Myös pääomatulojen saajia on käsitelty silkkihansikkain.

Tästä syystä Joukkovoima kokoaa taas ihmisiä toimimaan politiikan suunnan muuttamiseksi, oman elämänsä turvaamiseksi.

Joukkovoimaliike on puoluepoliittisesti sitoutumaton liike

Joukkovoimaliike on voimakkaasti poliittinen liike, onhan sen tarkoitus muuttaa politiikan suuntaa, mutta se ei ole sitoutunut mihinkään poliittiseen puolueeseen. Joukkovoima liike toivottaa mukaan kaikki jotka haluavat muutosta.13906828_1098560040226042_2459614943255343848_n[1]

Mitä 3.9. tapahtuu

Joukkovoima 3.9. tapahtuma kokoontuu Helsingin Rautatientorille klo 14. Klo 15 lähdetään marsille EK:n (Elinkeinoelämän Keskusliitto) ja valtioneuvoston kautta Sinebrychoffin puistoon jossa ohjelmaa ja puheenvuoroja. Myös Rautatientorilla tapahtuu ennen liikkeelle lähtöä.

la. 3.9. Hgin Rautatientorille

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa