Vantaa uusi nettisivunsa

Vantaan kaupungin nettisivut uusittu.

Vantaa 2
Uudet sivut otettiin käyttöön 24.9.2015.

Ulkoasun muutosta tärkeämpi seikka on sivuston käytettävyys. Ensivaikutelma vaikuttaa käyttäjäystävällisemmältä kuin aikaisempi versio. Esimerkiksi sivujen kuvasymboolien avulla on helppo suunnistaa kohti hakemaansa tietoa.
Kaikki vain kokeilemaan kaupungin uusia nettisivuja. Kaupunki toivoo myös palautetta uusista sivuista, voit arvostella ja myös tehdä ehdotuksia sivuston parantamiseksi. Tätä kirjoitettaessa 28.9. on etusivulla linkki palautelomakkeeseen jolla mielipiteitä kootaan.

Asiointi siirtyy yhä enemmän verkkoon. Siksi verkkosivujen toimivuudella palvelujen parantamisessa on iso merkitys. Tällaisten laajojen sivujen kuin Vantaan kaupungillakin on saaminen käyttäjälähtöisiksi, helpoiksi käyttää ja selkeiksi on haastava tehtävä.

Käyttäjiä ja tarpeita on monenlaisia. Antamalla palautetta voimme vaikuttaa sivujen toimivuuteen.

Etusivulla on myös Ajankohtaista palsta jossa mm. uutisia-vantaa.fi palsta. Palstan ensimmäinen uutinen 28.9. klo 10.30 oli: Kaupungin puhelinvaihde ei toimi. Sivut toimivat siis myös “katastrofi-infona”.

Vastaa