Korsolaiset tiukasti terveysasemien puolesta

Korson Lumossa 11.2.10 järjestetty tilaisuus Säilyykö Korson terveysasema? keräsi lähes salin täydeltä huolestuneita korsolaisia kertomaan mielipiteensä ja kuulemaan Vantaan terveyspalvelujen johtajien selityksiä.

Terveyspalvelujen johdolla näyttää olevan vain yksi keino käytettävissään: palveluiden leikkaaminen. Yleisö ei sensijaan hyväksynyt leikkauksia vaan vaati palveluiden parantamista kaikissa nykyisissä terveyskeskuksissa.

Paneelissa kaikkien puolueiden edustajat olivat sitä mieltä, ettei terveyskeskuksia saa lopettaa. Paneelista tosin puuttui kokoomuksen edustaja. Palveluiden leikkaamisen ideahan on kokoomuksesta lähtöisin, joten ei tarvitse ihmetellä kokoomuksen suhtaumista Lumon kaltaisiin yleisötilaisuuksiin.

Yleisö osallistui vilkkaasti keskusteluun.

Panelistien taakse heijastettu suunnitelmapaperi paljastaa koruttomasti terveyspalveluiden supistushankkeet.

Vastaa