Kesätöitä Vantaan kaupungilta

Vantaan kaupunki palkkaa 450 nuorta ksätöihin.

Kesätyöpaikkojen haku alkaa 2. helmikuuta ja jatkuu 27.helmikuuta asti. Tehtäviin haetaan sähköisesti. Kaikki avoimet työpaikat ilmoitetaan netissä osoitteessa www.tyonhaku.vantaa.fi sekä TE-palvelujen mol.fi sivulla.

Yleisimpiä kesätöitä ovat toimistoharjoittelijan, kirjastoharjoittelijan ja lastenhoitaja- sekä päiväkotiharjoittelijan tehtävät. Ammattiin opiskelevia nuoria palkataan eniten sosiaali- ja terveystoimen hoitotehtäviin.

Työpaikkoja on tarjolla ensisijaisesti ammattiin opiskeleville nuorille ja lukiolaisille. Koululaisten ja lukiolaisten työsuhteen kesto on yksi kuukausi. Tiiviillä työelämäjaksolla Vantaan kaupunki pystyy tarjoamaan mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen mahdollisimman usealle. Ammattiin opiskelevilla kesätyöjakso on kuukaudesta kolmeen kuukauteen. Kesätyöt ajoittuvat pääsääntöisesti kesä-elokuulle.

Vantaan kaupunki tarjoaa nuorille mahdollisuuksia työkokemuksen kartuttamiseen myös ympäri vuoden. Oppilaitosyhteistyön myötä Vantaan kaupunki tarjoaa vuosittain työharjoittelupaikkaa usealle sadalle ammattiin opiskelevalle ja kymmenille opinnäytetyöntekijöille. Lisäksi opintojen ohella on mahdollisuus keikkatyöhön hoito- ja hoiva-alan tehtävissä Seure-henkilöstöpalveluyhtiön välityksellä.

Kesäduunia opiskelijoille löytyy vaikkapa Vantaan ympäristönhuollon tehtävistä.

Kesäduunia opiskelijoille löytyy vaikkapa Vantaan ympäristönhuollon tehtävistä.

Vastaa