Vapun perinteinen aloitus

Vantaalaisten työväenjärjestöjen edustajat kävivät laskemassa kukat luokkasodassa 1918 kaatuneiden vantaalaisten muistomerkille. Yhteinen toivomus oli, että vappu 2021 olisi viimeinen koronavappu. Että ensi vappuna voitaisiin kutsua taas väkeä paikalle ja pitää kunnon vappupuhe.

Vantaalaisten työväenjärjestöjen edustajat vappuaamuna 2021 Hiekkaharjussa luokkasodassa 1918 kaatunaiden punaisten muistomerkillä.

Kuin linkkinä historiaan nähtiin SKP:n edustajilla vaatimusjulisteita, hävittäjämiljardien siirtämiseksi kuntapalveluihin ja demokratian ja palveluiden lisäämistä Vantaalla. Parempien olojen vaatimus oli myös 1918 tapahtumien taustalla. Vaatimukset johtivat silloin yhteenottoon.

Hävittäjämiljardit kuntapalveluihin. Hävittäjillä ei koronan jälkiä korjata. Lisätyllä rahoituksella kunnille kylläkin.