Kummitoimintaa Vantaan Rauhanklubissa

Vantaan Rauhanklubissa ma 27.11. keskustellaan kummitoiminnasta rauhantyössä ja avustustoiminnassa
Vantaan Rauhanpuolustajien piirissä on toiminut jo vuosia kummiryhmä joka on keräämillään lahjoituksilla mahdollistanut palestiinalaistytön Leen Hosrin erityiskoulun käymisen. Leen ei olisi selviytynyt tavallisessa koulussa, mutta erityistoimin hänen varttumisensa ja koulunkäyntinsä on sujunut odotetusti.
Tämä on vain yksi esimerkki mitä kummitoiminnanlla voidaan tehdä.

Kerrottakoon Leenistä vielä, että hän kuuluu palestiinalaiseen perheeseen joka on vuosia elänyt Libanonissa pakolaisleirillä.

Vantaalaisilla on ollut erikoisasema kummitoiminnassa jäsenensä Sirkku Kivistön kautta joka koordinoi Psykologien Sosiaalinen Vastuu järjestössä ulkoministeriön tukemaa kummitoimintaaa ja tässä ominaisuudessa mm. vierailee Libanonissa säännöllisesti. Saamme siis Vantaalle tuoreita terveisiä todella usein.

Vantaan Rauhanpuolustajien kummityttö Leen poseeraa Sirkku Kivistön kanssa äskettäisellä Libanonin matkalla.

Vantaan Rauhanpuolustajat toivottavat kaikki kummitoiminnasta kiinnostuneet kuulemaan kummitoiminnan asiantuntijoita ja rohkaistumaan mukaan kummitoimintaan. Yhteistoiminnalla pystymme jo pieninkin taloudellisin uhrauksin auttamaan tarpeessa olevia.

Vantaan Rauhanpuolustajien kummi-illassa on tarjolla maistiaisia Lähi-Idästä.

Vantaan Rauhanklubin 27.11. mainos