Karkkisadetta luvassa

Penkkariajelut saattelevat abit lukulomalle torstaina 16.2.2017. Penkkari-autot kiertävät perinteiseksi käyneen tavan mukaisesti erikseen Itä-Vantaalla ja Länsi-Vantaalla. Tule mukaan kannustamaan nuoria abiturientteja!

Abit ajelevat perinteen mukaisesti paria reittiä Vantaalla. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa saa suunsa makeaksi tienvarsikatsomossa.

Itä-Vantaa: Yhteislähtö klo 12:30 Tikkurilan jäähallilta.

Reitti: Läntinen Valkoisenlähteentie — Koivukyläntie — Leinelän puistotie — Leineläntie — Koivukylän puistotie — Kytötie — Peijaksentie — Laurantie — Hanabölentie — Koivukylänväylä — Kytötie — Koivukylän puistotie — Asolanväylä — Talvikkitie — Talkootie — Hiekkaharjuntie — Kielotie — Horsmakuja — Talvikkitie — Peltolantie — Osmankäämintie — Läntinen-Valkoisenlähteentie.

Länsi-Vantaa: Yhteislähtö klo 13:30 Myyrmäen jäähallilta.

Reitti: Raappavuorentie – Martinlaaksontie – Laajaniityntie – Laajavuorentie – Kivivuorentie – Martinlaaksontie – Louhelantie – Vaskivuorentie – Myyrmäentie – Uomatie – Raappavuorentie – Virtatie – Myyrmäentie – Vaskivuorentie – Raappavuorentie – Rajatorpantie – Jönsaksentie – Vaskivuorentie.

Joskus on pakkanenkin hätyytellyt penkkaripäivänä.

Joskus on pakkanenkin hätyytellyt penkkaripäivänä.

Säästöt ja leikkaukset varjostavat tämänkin vuoden penkkariajeluita.

Säästöt ja leikkaukset varjostavat tämänkin vuoden penkkariajeluita.

Penkkariajelujen iloitteluiden jälkeen abit palaavat lukujen ääreen.
Ja Vantaan poliitikot pohtimaan miten ratkoa koulutuksen pulmia. Homekouluja, oppilaskokoja, opetuksen määrärahaleikkauksia. Kunnallisvaalien lähetessä löytyy yllättävää kyllä kouluasioiden kuntoon laittajia.
Voiko lupauksiin luottaa?

Vastaa