Muista liikenteessä, koululaiset aloittavat tiistaina 16.8.

Koulut alkavat Vantaalla tiistaina 16.8.

2 650 ekaluokkalaista aloittaa koulunkäyntinsä. Peruskouluun suunnistaa yhteensä 22 350 oppilasta.
Liikenteeseen tulee huomattava määrä eläviä liikennemerkkejä. Toivottavasti autoilijat ovat tarkkaavaisia ja huomaavaisia liikenteessä.

Muistakaa Liikenneturvan kampanja:

Sinä teet suojatien

Suojatie on sopimus kunnioituksesta. Että ennen suojatietä pikemminkin hiljennetään kuin painetaan kaasua. Että jokainen meistä voi liikkua suojatiellä turvallisin mielin. Ettei kukaan jää suojatiellä isompansa alle.

Suojatie on sopimus kunnioituksesta. Että ennen suojatietä pikemminkin hiljennetään kuin painetaan kaasua. Että jokainen meistä voi liikkua suojatiellä turvallisin mielin. Ettei kukaan jää suojatiellä isompansa alle.

Vastaa