Yhtiöiden vai ihmisten maailma? Vantaan Rauhanklubissa 30.11.

Vantaan Rauhanklubissa pohditaan yhtiöiden valtaa suhteessa ihmisten vaikutusmahdollisuuksiin. Keskusteluun johdattelee elokuva öljy-yhtiö Chevronin aiheuttamista ympäristö ja muista tuhoista Ecuadorissa, Etelä-Amerikassa.

Suurten globaalien yritysten toiminnassa on paljonkin parantamisen varaa. Monista niistä on tullut niin suuria ja mahtavia, että valtiotkaan eivät voi niille mitään. Kenen etu se on?

Vantaan Rauhanklubi kokoontuu kuukauden viimeisenä maanantaina klo 18 Silkinportissa, Tikkurilantie 44 F. Rauhanklubissa keskustellaan ajankohtaisista teemoista., läheltä ja kaukaa. Hörpätään kahvit tai teet keskustelun lomassa. Ja lähdetään, toivottavasti, astetta tietävämpänä kotiin.

Vantaan Rauhanklubi kokoontuu kuukauden viimeisenä maanantaina klo 18 Silkinportissa, Tikkurilantie 44 F. Rauhanklubissa keskustellaan ajankohtaisista teemoista., läheltä ja kaukaa. Hörpätään kahvit tai teet keskustelun lomassa. Ja lähdetään, toivottavasti, astetta tietävämpänä kotiin.

Vastaa