Kulttuuria politiikan varjossa

Sinun tähtesi -konsertissa huippuesiintyjiä

Vantaalla, Tikkurilan lukiossa 8.6.-9.6.2013 pidettävän SKP:n edustajakokouksen ohjelmaan kuuluu myös kulttuuria, kuten aina. Lauantai iltana on lukion auditorossa tarjolla kiinnostava konsertti. Konsertissa kuullaan niin uutta kuin perinteistä työväen musiikkia. Kansainvälisyyttä edustaa Betty Paz, bolivialainen muusikko Andien musiikillaan.

Minja Koski säestäjänään kitaristi Jussi Sorjanen esiintyy Sinun tähtesi- konsertissa, SKP:n edustajakokouksen iltajuhlassa lauantai-iltana 8.6.

Sinun tähtesi -konsertissa esiintyvät: Minja Koski & Jussi Sorjanen, työväenlauluistaan tunnetut Numminen & Kella, Anneli Sauli & PANDin Pro Viisikko -naiset, musiikillisen terveisen Andeilta tuo Betty Paz & Flot Tani Tani yhtye.

Sinun tähtesi -konsertti la 8.6.klo 19 Tikkurilan lukion auditoriossa, liput 10 / 8 eur.

 

Bolivialainen Betty Paz, Flora Tani Tani yhtyeineen tuo musiikkiterveiset Andien vuoriston maisemista.

 

Vastaa