Vahti ry:n ruokajakelut kaupungintalolla jatkuvat

Maanantaina 12.5. klo 16.45 Vahti ry jakaa ruokaa kaupungintalon edustalla.
Samaan aikaan Vantaan päättäjät kokoontuvat kokoukseensa uuteen upeaan valtuustosaliin.
Vantaan kaupunki ei ole pystynyt tai paremminkin halunnut avustaa ruokajakelun saamiseksi asialliseen kuntoon Vantaalla. Kymmenien ihmisten tekemä vapaaehtoistyö vaatisi tilan ja kylmäkuljetusauton. Mistään suuresta satsauksesta ei kaupungin mittakaavassa ole kyse.

Siksi ruokajakelu järjestetään kaupungintalolla jotta päättäjät kiirehtisivät ruokajakelun avustamisessa.
Ruokajakelun jakama määrä ja jakelusta ruokaa hakevien määrä kertoo karua kieltään taloudellisesta tilanteesta. Ihmiset todella tarvitsevat apua.

Tungosta ruokajakelussa maaliskuun alussa 2014 kaupungintalolla.

Viime viikolla muurattiin Kivistössä uuden ison, upean alueen peruskivi. Uusi kivistön alue Kehäratoineen sai runsaasti suitsutusta. Koko kaupungin johto oli paikalla suu messingillä. Tämä miljoonahanke saa huomion osakseen, mutta huomiota ei riitä ruokajakelulle.

Toiset tapahtumat saavat kaupungin johdon innostumaan, toiset eivät. Kuvassa Vantaan kärkikaarti Kivistön alueenn peruskiven muurauksessa 7.5.2014. Saako ruokajakelu 12.5. kaupungin johdon huomion. Tilaisuus ainakin on lähellä, kaupungintalon pihamaalla.

Vastaa