Kommunistien Vantaan järjestön uusi johto luottaa paikallistoimintaan

SKP:n Vantaan kaupunkijärjestö piti vuosikokouksensa ja uuden kaupunkikomitean järjestäytymiskokouksen Tikkurilassa 18. maaliskuuta. Vuosikokouksessa päätettiin muiden vuosikokousasioiden ja ajankohtaisten päätösten osana uusi kaupunkikomitea järjestölle. Sen järjestäytymiskokouksessa päätettiin, että puheenjohtajana jatkaa Ossi Kähmi. Sihteeriksi ja taloudenhoitajaksi valittiin Jiri Mäntysalo. Varapuheenjohtajana toimii Jari Karttunen sekä kaupunkikomitean varsinaisena jäsenenä Heikki Ekman ja varajäseninä Thea Lausa ja Eetu Peltonen.

Vantaan toverit tukevat SKP:n eurovaalikampanjaa ja tekevät sen eteen töitä tänä keväänä. Vantaalaisia ehdokkaita on SKP:n listalla kolme; Heikki Ekman, Jari Karttunen ja Jiri Mäntysalo.

Valmistaudumme myös ensi vuoden kunta- ja aluevaaleihin, joihin SKP osallistuu demokraattisena yhteistyövoimana, joka toimii reilujen ratkaisujen ja asukkaiden hyväksi. Opiskelemme kunta- ja aluepoliittisia kysymyksiä sekä esitämme korjauksia ja muutoksia paikallisiin ongelmiin ja epäkohtiin.

Luomme ja edistämme marxilaista paikallistoimintaa sekä huomioimme toiminnassamme Vantaa 50 -juhlavuoden.

Yhteyden Vantaan kommareihin saat sometiliemme kautta tai ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan: ossi.kahmi@gmail.com tai sihteeriin: jiri.mantysalo@desili.fi. Tule rakentamaan punaista Vantaata!