Asunnottomien yö 17.10.

Vantaan tapahtuma Lauri Lairalan (Korvapuisto) aukiolla Tikkurilassa klo 16 alkaen.

Asunnottomuudesta muistutetaan taas kerran ja asiaa pohditaan mm. paneelikeskustelussa.

Vantaan tapahtumat alkavat klo 16 Lauri Lairalan aukiolla ja vieressä sijaitsevassa kirkon auditoriossa.
Auditoriossa on kahden asunnottomuutta käsittelevän dokumentin ensiesitykset. Dokkarit ovat ammattikorkeakoulu Laurean opiskelijoiden ja Stadin ammattiopiston av-viestinnän tekemiä. Klo 17 auditoriossa alkaa asunnottomuutta käsittelevä paneelikeskustelu. Paneelissa on paikallisia poliitikkoja ja asunnottomuuden asiantuntijoita.

Klo 16 alkavat myös tapahtumat Lauri Lairalan aukiolla. Aukiolla tapahtuu: Korson työttömät pystyttävät makkarateltan, on leivän jakelua, kirpputoria ja klo 19 sytyttävät asuntoministeri Pia Viitanen ja kaupunginjohtaja Kari Nenonen asunnottomien yön tulet.
Ohjelmalavalla alkaa ohjelma, tulinäytöksiä, imitointia ja musiikkia. Uudet dokumenttielokuvat asunnottomuudesta pyörivät myös nonstoppina.

Vastaa