Asukkaiden Vantaan uudessa logossa yhdistyy paikallisuus ja vaihtoehto

Asukkaiden Vantaa -verkkojulkaisun uusi logo on Vantaan vaakunastakin tuttu lohenpyrstö, jonka keskellä loistaa punainen SKP:n tähti. Uutisoimme paikallisista kysymyksistä työväenluokkaisella asukkaiden perspektiivillä. Samalla huomioimme, ettei Vantaa elä tyhjiössä – valtakunnan politiikalla ja maailman tapahtumillakin on merkitystä ihmisiin ja ympäristöön lähialueilla. Kerromme siis myös kansainvälistä kulmaa asioihin.

Suomen ja maailman kehityksen vakavia ongelmia ei voida ratkaista alistamalla politiikka markkinoille tai typistämällä se parlamentaariseksi valtapeliksi. Tarvitaan politiikkaa, jossa ihminen ei ole vallankäytön kohde vaan politiikan tekijä ja tarkoitus. Asukkaiden Vantaa haluaa mediatyöllään olla tukemassa pyrkimyksiä uusliberalismin, oikeiston ja suurpääoman vastaisen yhteistoiminnan kehittämiseksi politiikan suunnan muuttamiseksi, työtätekevien ja vähävaraisten ihmisten oikeuksien laajentamiseksi, suurpääoman vallan rajoittamiseksi, ekologisen rakennemuutoksen toteuttamiseksi, rauhan turvaamiseksi ja tien avaamiseksi sosialismiin.

Emme kuvittele, että voimme tarjota valmiit reseptit ja suunnitella kaiken ennalta. Etsimme ja toteutamme vaihtoehtoja yhdessä muiden politiikan suunnanmuutosta haluavien ihmisten, järjestöjen, kansalaisliikkeiden ja puolueiden kanssa.