Vantaalaiset mukana Joukkovoima mielenosoituksessa

Tuhannet ihmiset kokoontuivat vastustamaan hallituksen leikkauspolitiikkaa

Hallituksen leikkauspolitiikka sai täystyrmäyksen Helsinkiin 22.8. kokoontuneelta massiiviselta kansalaisjoukolta. Myös Vantaalta ja pidemmältäkin tultiin vaatimaan leikkausten perumista. Joukkovoima mielenosoitus onnistui yli odotusten.

Massat valmistautuvat marssille lähtöön Kaisaniemen puistossa.

Massat valmistautuvat marssille lähtöön Kaisaniemen puistossa.

Kaunis ja lämmin sää, hieno tunnelma, päättäväinen, iloinen ja yhteenkuuluvaisuuden tunnelma, kuljettivat valtavan pitkää kulkuetta. Rytmikkäät huudot, kuten: Stub, Soini, Sipilä , emme antaudu ikinä, kajahtivat kuuluvasti Helsingin keskustan kaduilla.

Joukkovoimalaiset istahtivat kadulle 15:sta minuutiksi mitatakseen minkä pituinen on pääministeri Sipilän tarjoama päivittäinen työajan pidennys.

Joukkovoimalaiset istahtivat kadulle 15.sta minuutiksi mitatakseen minkä pituinen on pääministeri Sipilän tarjoama päivittäinen työajan pidennys.

Joukkovoima marssi halki Helsingin keskustan Kaisaniemenpuistosta Hakaniemen torille. Kulkue starttasi klo 15 ja viimeiset marssijat saapuivat juuri ennen klo 17 Hakaniemeen.
Hakaniemen torilla kuultiin lyhyitä puheenvuoroja ja esiintyjinä nähtiin ja kuultiin Palefacea ja Pertti Kurikan Nimipäivät yhtyettä.

Yleinen ja yhtäläinen viesti hallitukselle oli: Leikkaamalla ei Suomen taloutta saada kuntoon.

Hakaniemen tori täyttyi Joukkovoimasta marssijoiden päästyä perille.

Hakaniemen tori täyttyi Joukkovoimasta marssijoiden päästyä perille.

Vastaa