Myyrmäki-liike haki tukea Myyrmäen näyttämölle

Haki 30 000 sai 15 000 euroa.
Myyrmäki-liike, verkostomaisesti toimiva asukasliike, Myyrmäen näyttämö ry:n asialla. Myyrmäki-liike, jonka yksi tärkeimmistä projekteista on Myyrmäki näyttämö, kääntyi kaupungin puoleen saadakseen avustusta näyttämön tilavuokriin.
Tilan vuokra on 55 728 eur vuodessa. Avustusta haettiin siis 30 000 eur eli reilua puolta vuokrakustannuksista. Kaupunginhallitus päätti myöntää 15 000 euron kerta-avustuksen vuokrakuluihin.
Myyrmäen näyttämön tilassa on aiemmin toiminut elokuvateatteri Kino Myyrmäki, elokuvateatterin jälkeen tiloissa toimi vuosia helluntaiseurakunta. Helluntaiseurakunnan lopetettua tiloihin sijoittui Myyrmäen näyttämö.

Myyrmäen näyttämön teatterisali, aiemmin tilassa toimi Kino Myyrmäki ja helluntaiseurakunta.

Vastaa