Lokakuun Rauhanklubi puhuu lähiöistä

Lokakuun Vantaan Rauhanklubin banneri, jossa tapahtuman tietoja.

Lokakuun Rauhanklubin teemoina lähiöt ja moninaiset niihin liittyvät aiheet asukkaiden ja lähiöiden ihmisten perspektiivistä; mm. pahoinvointi ja syrjäyttäminen. Keskiössä on se, että lähiöt ovat ihmisten asuinpaikkoja, koteja, ja ääni on lähiöiden ihmisten ääni, kokemukset lähiöissä elämisestä.

Tule Rauhanklubiin Tikkurilan asukastilalle (Lummetie 2bA 4. kerros, Vantaa) tai liity Skypeen (https://join.skype.com/nS6XB2p0o9hM) keskiviikkona 26.10. klo 17 alkaen!

Lähiöihin kohdistuu ennakkoluuloja ja aliarvostustusta, joka näkyy poliittisesti siinä, ettei lähiöiden kunnossapitoon ja kehittämiseen laiteta kunnolla panostuksia, muuta kuin puhutaan tornitaloista ja ollaan lakaisemassa ongelmia maton alle. Millä tavalla jokaisen päättäjän pitäisi tutustua lähiöihin?

Alustajana toimittaja ja runoilija Marko Korvela, jonka uuden Kontula Blues -esikoisrunokokoelman (Basam Books 2022) tekstit kuvittavat itähelsinkiläistä mielenmaisemaa.

Järjestää Vantaan Rauhanpuolustajat. Olet tervetullut!

Fb-tapahtumasivu