Kommunistit: SKP:n kannattajakortteja on kerätty koronakriisin aikana kirjeitse

Kriisiaika synnytti kuitenkin uuden tavan hankkia tarvittua 5000:n kannattajakortin pottia. Osa korttikeruuaktiiveista on tehnyt aktiivisesti kirjekampanjaa, jonka tuloksena allekirjoitettuja kortteja on ropissut suoraan kerääjien postiluukkuihin ja sitä kautta puoluetoimistolle.
– Parin päivän mökillä olon jälkeen kotona odotti mukavasti taas kirjeitä, joissa täytettyjä SKP-kannattajakortteja. Iso kiitos kaikille! Ja jos sulla vielä on kirje postittamatta, niin ethän kuitenkaan unohda, kirjoitti jyväskyläläinen Riitta Tynjä FB-päivityksessään.


Porilainen Jiri Mäntysalo kehotti korttien täyttöön ja postittamiseen FB-videossaan toukokuun puolivälissä.
– On tosi tärkeetä, että tuolla vaalikentillä on olemassa myöskin kansanvaltainen vaihtoehto, joka asettaa tavoitteissaan ihmiset etusijalle, ei pääoman valtaa, sanoi Mäntysalo videolla.

Sihteeristö koordinoi

Sosiaalisessa mediassa on myös nähty kuvia, joissa kannustetaan ja ohjeistetaan kirjoittamaan ja postittamaan kortteja. SKP:n sihteeristö koordinoi korttien keruuta ja muistuttaa, että nyt on hyvä aika valmistella tulevia keräystempauksia jo elo-syyskuulle. Sekä tietysti jalkautua keräystempauksiin heti, kun se on rajoitusten poistuessa mahdollista. Sihteeristö toivoo myös, että piireissä on huolehdittu siitä, että kaikille jäsenille on lähetetty kirjeessä muutama kannattajakortti ja pyydetty niiden palautusta.

Tulosta lomake ja postita


SKP:n kannattajakortteja voi tulostaa itse osoitteesta www.skp.fi/asiakirjat/skpn-kannattajakortti ja samalta sivulta löytyy myös postitusohjeet.