Vantaalaiset kuntavaaliehdokkaat sote paneelissa

Asiantuntevaa keskustelua tulevasta sote uudistuksesta

Sote huolettaa naisia. Kaikki kahdeksan eri puolueen panelistia olivat naisia.

Vantaan suuren sote paneelin osanottajat olivat kaikki naisia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sote uudistuksesta käytiin monipuolinen keskustelu. Keskusteltiin maakuntahallinnosta, valinnanvapaudesta, sote uudistuksen hinnasta, sosiaalipalveluiden asemasta uudistuksessa. Myös Vantaan terveydenhodon tilasta ja siitä mitä sille pitäisi tehdä ennen sote uudistusta keskusteltiin.

Sote uudistuksen onnistumista hallituksen esittämässä muodossa epäiltiin laajasti, toki myös esityksen  kannalla oltiin.

Paneelin järjestäjän SKP:n sit. ehdokkaan Eeva Kaukoluodon toimesta järjestettiin jo aiemmin naispaneeli, jossa naiset löysivät monia yhdistäviä asioita yli puoluerajojen. Myöskin tästä sote paneelista jäi eväitä vaalien jälkeiselle puoluerajoja rikkovalle yhteistyölle .

Vastaa