Suun terveydenhuollon ajanvaraus uudistuu Vantaalla

Suun terveydenhuoltoon yksi ajanvarausnumero, 09 8393 5300

Suun terveydenhuollossa otetaan käyttöön yksi ajanvarausnumero 12.12.2013 alkaen. Kiireellisen ja kiireettömän hammashoidon ajanvaraukset, sovittujen vastaanottoaikojen muutokset, tiedustelut ja peruutukset sekä neuvonta on keskitetty numeroon 09 8393 5300. Kiireettömissä asioissa toivotaan yhteydenottoa klo 10 jälkeen. Ajanvaraus on avoinna maanantaista torstaihin klo 7.30–15 sekä perjantaisin ja juhlapyhien aattoina klo 7.30–14.

 Ei enää jonotusta puhelimessa – takaisinsoittopalvelu otetaan käyttöön

Suun terveydenhuollon ajanvarauksessa otetaan käyttöön takaisinsoittopalvelu. Kiireettömissä asioissa voi jättää pyynnön takaisinsoitosta, jos puhelinpalvelussa on ruuhkaa eikä puheluun pystytä vastaamaan.  Ajanvarauksen henkilökunta soittaa takaisin ajanvarauksen ollessa auki saman päivän aikana joko numeroon josta soitettiin tai johonkin toiseen annettuun numeroon.

Takaisinsoittopalvelu otetaan käyttöön 12.12.2013 alkaen.

Kiireelliset asiat ajanvarauksen ollessa suljettuna iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä

Särky-, tapaturma- ja muissa äkillisissä päivystystilanteissa voi soittaa Haartmanin sairaalan päivystykseen arkisin klo 14–21 sekä viikonloppuisin ja pyhinä klo 8–21, puh. 09 310 49999. Hoitoon tullaan ajanvarauksen kautta. Kiireellisissä tapauksissa yöllä voi ottaa yhteyttä terveyskeskuspäivystykseen.

Vastaa